‘Gewerkt als woordvoerder’

De eigenaar van Wereldkundig, en eerste contactpersoon, is Huub Veeneman. Hij heeft 8 jaar gewerkt bij de politie Rotterdam-Rijnmond en 5 jaar bij ProRail als persvoorlichter en woordvoerder. In die periode heeft hij met uiteenlopende systemen voor het versturen van persberichten en nieuwsbrieven gewerkt.

Aansluiten bij wensen
Veeneman zegt daarover: “Ik heb altijd gevonden dat die systemen veel beter konden en meer zouden kunnen aansluiten bij de wensen van de afdeling Communicatie. Daarom ben ik deze systemen, met behulp van programmeurs, zelf gaan ontwikkelen. Dit heeft ertoe geleid dat Wereldkundig twee systemen aanbiedt, één voor het versturen van persberichten en één voor het versturen van nieuwsbrieven. En op die systemen ben ik trots vanwege de mogelijkheden die ze bieden.”

Op maat
Voor het programmeerwerk en de hosting van de systemen, heeft Wereldkundig een samenwerking met het Rotterdamse softwarebureau Buro Zero. Een strategisch-creatief internetbureau met strategische en creatieve specialisten op het gebied van internet. En helemaal thuis om alles rondom databases te programmeren. We kunnen een standaard pakket aanbieden, maar dus ook volledig op maat aanvullingen programmeren. Deze professionals werken bij Buro Zero.  

Vrijblijvende demonstratie
“Ik kom graag persoonlijk langs, of via een beeldverbinding, voor een vrijblijvende demonstratie van het persberichtensysteem, of het nieuwsbrievensysteem, of allebei!”

Huub Veeneman

Ja, ik wil een demo